4,9 van 5 | 8.7k reviews op Google
thumbnail voor de promo video van turbotheorie
Theoriecursus
Venlo
179,- €99,-
Exclusief CBR examenkosten
Slaag in één dag voor je autotheorie, motortheorie of scootertheorie met onze theoriecursus.
Theoriecursus
Online
Vanaf €19,99

Onze online theoriecursus is de optimale en meest flexibele voorbereiding op je theorie.
ben jij de volgende?
8.7k
Reviews
Google
9.1k
Reviews
facebook
IN ÉÉN DAG

Theoriecursus Venlo

venlo cursus

Heb jij geen zin meer om in de regen rond te moeten fietsen of wil je lekker in de zomer rond kunnen rijden? De eerste stap, voordat je op kan voor je praktijk, is slagen voor je theorie. Hier zijn wij er voor je. Bij TurboTheorie leren wij jou in Venlo alle ins en outs over de theorie, zodat je ook echt alles begrijpt. Ideaal! Meer Informatie

Meld je aan!
venlo cursus
MET EEN GLIMLACH ZIJN
200.000+ geslaagd!
 turbotheorie app overview
EEN GOEDE VOORBEREIDING

Theorie examen oefenen

 turbotheorie app overview

Om extra goed voorbereid naar het examen te gaan, kan je gebruik maken van onze online omgeving & app. Hier vind je video’s waarin onze trainers duidelijk de stof uitleggen en kan je oefenen met vragen, waar en wanneer je maar wilt! Je kan onze app downloaden in de AppStore of op Google Play.

HERHALING EN EZELSBRUGGETJES

Waarom onze aanpak werkt.

Het doel is dat je in één dag slaagt en tegelijkertijd alle theorie goed onthoudt. We sturen je daarom van te voren wat online oefeningen waarmee je alvast aan de slag kunt gaan. Dit is niet verplicht om te maken, maar wel handig! Op de cursusdag gaan onze trainers op een interactieve en laagdrempelige manier met veel herhaling aan de slag om ervoor te zorgen dat jij helemaal wordt klaargestoomd voor je theorie.

  • Materiaal om te oefenen
  • Makkelijke uitleg
  • Leerzaam en leuk
Meld je aan!
REVIEWS

Wat klanten van ons vinden

Google
Easy geslaagd!! Thanks TurboTheorie
Wesley H 6 uur geleden
Google
Super cursus gehad! In 1 keer geslaagd, ze stampen het er echt in. Echt een aanrader!
C Snoek 6 uur geleden
Google
Fijne cursus gehad. Begeleider nam ook de tijd om zaken uit te leggen. Het gaf me een goed gevoel voor het examen, heb het uiteindelijk ook mogen b...
Steffi F. 6 uur geleden
Google
Top docent en ben in 1 keer geslaagd zonder stress.
Etienne Toonen 23 uur geleden
Google
Goede en duidelijke uitleg en een goede gezonde tempo om de les te volgen AANRADER!
na ss 1 dag geleden
Google
1 lange dag, met geweldig resultaat :-)
Jan Kampschoer 2 dagen geleden
Google
Super duidelijke uitleg. Als je vragen hebt worden die ook duidelijk beantwoord tot je het begrijpt. Als ik het over had moeten doen zou ik er nog ...
Silvan De Haan 2 dagen geleden
Google
Echt top deze cursus! Ik heb bij meerdere bedrijven een dagcursus gevolgd en deze was toch echt de beste en meteen geslaagd. Uitleg is goed, ze hel...
Rowaida Mtalssi 2 dagen geleden
Google
Geslaagd, was een goede cursus.
Astrid Marchal 2 dagen geleden
Google
Duidelijke en fijne uitleg, alle vragen die behandeld zijn komen op het examen. In 1x geslaagd!
laura bredenhof 2 dagen geleden
Google
Echt een top cursus als je moeite hebt met leren is dit zekers een aanrader En 100% je geld waard
Jari Throns 2 dagen geleden
Google
duidelijke uitleg. Alle vragen die in me examen kwamen werden ook uitgelegd.
anna bredenhof 2 dagen geleden

Meestgestelde vragen

Hoe werkt Turbo Theorie?

Je komt in de ochtend naar de cursuslocatie van turbo theorie. De cursuslocatie bevindt zich meestal dichtbij het cbr en is goed te bereiken met het ov. Op de cursusdag behandelen Turbo trainers allen relevante onderwerpen van het cbr theorie examen. De stof wordt vaak herhaald op een leuke manier waardoor je niets vergeet bij het CBR theorie examen. Onze Turbo trainers weten wat je te wachten staat en gaan je hier optimaal op voorbereiden!

Alles wordt op een leuke en simpele manier uitgelegd met de kracht van herhaling, waardoor de volledige aandacht bij de les blijft. Na afloop van de cursus hebben we nog een korte tussentoets waarna wij met z’n alle naar het CBR-examencentrum gaan. Daar worden de leerlingen begeleid tot ze met een glimlach uit het examen komen! Ben jij de volgende theorie topper?

Moet ik vooraf leren?

Het wordt aangeraden om het oefenmateriaal door te nemen ter voorbereiding op de cursus. Toegang tot het oefenmateriaal ontvang je na je aanmelding. Je krijgt een link van ons, zodat je de Turbotheorie.nl APP (iOS / Android) kunt downloaden en van start kan gaan.

Hoe laat begint de theoriecursus?

De cursus begint rond 7 uur en zal rond 1 uur in de middag eindigen met tussendoor een aantal pauzes. Na de cursus kan jij je theorie afleggen met een glimlach.

Wie reserveert het CBR theorie-examen?

Wij reserveren het theorie-examen voor je. Wanneer je je bij ons aanmeldt, dien je ons te machtigen bij het CBR. Zodra het machtigen gelukt is, zullen wij ervoor zorgen dat je examen zo snel mogelijk wordt geboekt. Je kan ook zelf een examen reserveren en de les bij ons volgen.

Word ik naar het CBR gebracht na de cursus?

Jazeker. Indien het CBR op loopafstand is, zullen we gezamenlijk te voet gaan. Mocht de afstand wat verder zijn dan regelen wij vervoer naar het CBR. Soms dient het examen bij een andere CBR locatie gemaakt te worden i.v.m. drukte. Zodra dit het geval is, zal er vervoer worden geregeld naar het CBR en terug naar de cursuslocatie.

Wat is het slagingspercentage?

Het slagingspercentage is bij ons erg hoog. Met jarenlange ervaring in het vak, professionele docenten en met volle enthousiasme weten we je optimaal klaar te stomen. Je kunt het ook lezen in een artikel op nu.nl

GESLAAGD!

Wall of Fame

Krijg hier een beeld van onze theorietoppers die met gemak zijn geslaagd! Wil jij ook met een glimlach het examen uitlopen en jezelf een theorietopper noemen, meld je dan aan bij TurboTheorie.nl. Theorie oefenen met soortgelijke CBR theorie examen vragen, simpele uitleg, de kracht van herhaling! Zo zorgen onze professionals dat jij in één keer slaagt voor het CBR theorie examen.

geslaagde kandidaten voor de auto theorie