4,9 van 5 | 7.6k reviews op Google
thumbnail voor de promo video van turbotheorie
Theoriecursus
Leeuwarden
179,- €99,-
Exclusief CBR examenkosten
Slaag in één dag voor je autotheorie, motortheorie of scootertheorie met onze theoriecursus.
Theoriecursus
Online
Vanaf €24,99

Onze online theoriecursus is de optimale en meest flexibele voorbereiding op je theorie.
Binnenkort beschikbaar
ben jij de volgende?
7.6k
Reviews
Google
9.1k
Reviews
facebook
IN ÉÉN DAG

Theoriecursus Leeuwarden

leeuwarden cursus

Ben je er klaar voor om te slagen? Dan ben je bij TurboTheorie aan het juiste adres! Met jaren ervaring hebben wij al tienduizenden mensen laten slagen. Onze unieke theoriecursus in Leeuwarden is zo ontworpen dat deze voor iedereen makkelijk te begrijpen is, ook voor mensen met AD(H)D of andere leerproblemen. Waar wacht jij op? Het is tijd om je theorie te halen! Meer Informatie

Meld je aan!
leeuwarden cursus
MET EEN GLIMLACH ZIJN
200.000+ geslaagd!
 turbotheorie app overview
EEN GOEDE VOORBEREIDING

Theorie examen oefenen

 turbotheorie app overview

Om extra goed voorbereid naar het examen te gaan, kan je gebruik maken van onze online omgeving & app. Hier vind je video’s waarin onze trainers duidelijk de stof uitleggen en kan je oefenen met vragen, waar en wanneer je maar wilt! Je kan onze app downloaden in de AppStore of op Google Play.

HERHALING EN EZELSBRUGGETJES

Waarom onze aanpak werkt.

We zullen alles stap voor stap met je doornemen met genoeg voorbeelden, simpele uitleg en veel herhaling zorgen we ervoor dat de stof ook daadwerkelijk blijft hangen. Zo kan je je kennis ook nog gebruiken tijdens je praktijk! Dankzij onze enthousiaste en professionele docenten kan het niet anders dat je aan het eind van de dag een theorie-expert bent!

  • Alle theorie stap voor stap
  • Simpele uitleg met veel herhaling
  • Enthousiaste en professionele docenten
Meld je aan!
REVIEWS

Wat klanten van ons vinden

Google
Ik ben een paar keer gezakt door zelf te leren en steeds maar een paar fouten teveel. Uiteindelijk deze theoriecursus had ik meteen mijn examen en ik gleed door t examen heen als boter.
Stijn 3 maanden geleden
Google
Hele goede duidelijke les, weten goed waar ze het over hebben en zijn heel duidelijk een dikke 10 van mij!!
Dienand 3 maanden geleden
Google
Leuke instructeurs! Goede informatie! Zeker een aanrader
Cispy 3 maanden geleden
Google
Heel fijn heb hem in een keer gehaald!
Kim 3 maanden geleden
Facebook
Goed geregeld, lange zit maar goed uitgelegd. Aanrader!
Wessel 3 maanden geleden
Google
Enorme vaal en examenvrees maar door de toppers van TurboTheorie in 1 x geslaagd!!!
Ko 3 maanden geleden
Google
Duidelijke cursus, enthousiaste docent!
Dora 3 maanden geleden
Google
Kan er helaas gen 10 van maken maar dik verdient thnx so much! 👍
Lonneke. 3 maanden geleden

Meestgestelde vragen

Hoe werkt Turbo Theorie?

Je komt in de ochtend naar de cursuslocatie van turbo theorie. De cursuslocatie bevindt zich meestal dichtbij het cbr en is goed te bereiken met het ov. Op de cursusdag behandelen Turbo trainers allen relevante onderwerpen van het cbr theorie examen. De stof wordt vaak herhaald op een leuke manier waardoor je niets vergeet bij het CBR theorie examen. Onze Turbo trainers weten wat je te wachten staat en gaan je hier optimaal op voorbereiden!

Alles wordt op een leuke en simpele manier uitgelegd met de kracht van herhaling, waardoor de volledige aandacht bij de les blijft. Na afloop van de cursus hebben we nog een korte tussentoets waarna wij met z’n alle naar het CBR-examencentrum gaan. Daar worden de leerlingen begeleid tot ze met een glimlach uit het examen komen! Ben jij de volgende theorie topper?

Moet ik vooraf leren?

Het wordt aangeraden om het oefenmateriaal door te nemen ter voorbereiding op de cursus. Toegang tot het oefenmateriaal ontvang je na je aanmelding. Je krijgt een link van ons, zodat je de Turbotheorie.nl APP (iOS / Android) kunt downloaden en van start kan gaan.

Hoe laat begint de theoriecursus?

De cursus begint rond 7 uur en zal rond 1 uur in de middag eindigen met tussendoor een aantal pauzes. Na de cursus kan jij je theorie afleggen met een glimlach.

Wie reserveert het CBR theorie-examen?

Wij reserveren het theorie-examen voor je. Wanneer je je bij ons aanmeldt, dien je ons te machtigen bij het CBR. Zodra het machtigen gelukt is, zullen wij ervoor zorgen dat je examen zo snel mogelijk wordt geboekt. Je kan ook zelf een examen reserveren en de les bij ons volgen.

Word ik naar het CBR gebracht na de cursus?

Jazeker. Indien het CBR op loopafstand is, zullen we gezamenlijk te voet gaan. Mocht de afstand wat verder zijn dan regelen wij vervoer naar het CBR. Soms dient het examen bij een andere CBR locatie gemaakt te worden i.v.m. drukte. Zodra dit het geval is, zal er vervoer worden geregeld naar het CBR en terug naar de cursuslocatie.

Wat is het slagingspercentage?

Het slagingspercentage is bij ons erg hoog. Met jarenlange ervaring in het vak, professionele docenten en met volle enthousiasme weten we je optimaal klaar te stomen. Je kunt het ook lezen in een artikel op nu.nl

GESLAAGD!

Wall of Fame

Krijg hier een beeld van onze theorietoppers die met gemak zijn geslaagd! Wil jij ook met een glimlach het examen uitlopen en jezelf een theorietopper noemen, meld je dan aan bij TurboTheorie.nl. Theorie oefenen met soortgelijke CBR theorie examen vragen, simpele uitleg, de kracht van herhaling! Zo zorgen onze professionals dat jij in één keer slaagt voor het CBR theorie examen.

geslaagde kandidaten voor de auto theorie