4,9 van 5 | 9k reviews op Google
thumbnail voor de promo video van turbotheorie
Theoriecursus
Amersfoort
179,- €99,-
Exclusief CBR examenkosten
Slaag in één dag voor je autotheorie, motortheorie of scootertheorie met onze theoriecursus.
Theoriecursus
Online
Vanaf €19,99

Onze online theoriecursus is de optimale en meest flexibele voorbereiding op je theorie.
ben jij de volgende?
9k
Reviews
Google
9.1k
Reviews
facebook
IN ÉÉN DAG

Theoriecursus Amersfoort

amersfoort cursus

Wil jij in Amersfoort je theorie halen, maar zijn boeken niks voor jou? Dan is TurboTheorie de oplossing! Wij zorgen ervoor dat je na onze theoriecursus helemaal klaar bent voor je theorie. Dat allemaal op dezelfde dag! Duizenden cursisten gingen je voor. Nu is het jouw beurt! Meer Informatie

Meld je aan!
amersfoort cursus
MET EEN GLIMLACH ZIJN
200.000+ geslaagd!
 turbotheorie app overview
EEN GOEDE VOORBEREIDING

Theorie examen oefenen

 turbotheorie app overview

Om extra goed voorbereid naar het examen te gaan, kan je gebruik maken van onze online omgeving & app. Hier vind je video’s waarin onze trainers duidelijk de stof uitleggen en kan je oefenen met vragen, waar en wanneer je maar wilt! Je kan onze app downloaden in de AppStore of op Google Play.

HERHALING EN EZELSBRUGGETJES

Waarom onze aanpak werkt.

Wij begeleiden je de hele dag. Het enige wat jij hoeft te doen, is op tijd komen en opletten… Oké en je theorie maken. Voor de rest zorgen wij ervoor dat je met veel herhaling, leuke ezelsbruggetjes en jip-en-janneketaal alle theorie goed in je hoofd krijgt. Daarnaast geven we je genoeg oefenmateriaal waarmee je je alvast kunt voorbereiden. Zo is slagen een eitje!

  • Leuke ezelsbruggetjes
  • Handig oefenmateriaal
  • Veel herhaling
Meld je aan!
REVIEWS

Wat klanten van ons vinden

Google
Goeie instructeurs, duidelijke uitleg. Theorie examen met 2 vingers in mn neus gehaald
JP pepijn 2 weken geleden
Google
Top geregeld allemaal, lekkere koffie, en een hele goede leraar!
Knal Kees compilaties 2 weken geleden
Google
Juiste uitleg, als je goed oplet 100% dat je het examen haalt. Fijne lesgevers en goede sfeer!
Bjorn Uytewaal 2 weken geleden
Google
Helemaal geweldig, meld je aan bij Turbo Theorie.nl.
yaw kusi 2 weken geleden
Google
Uitleg was super gehaald na 2e keer maar uitleg is en blijft top
Giovanni Van Beers 2 weken geleden
Google
Een Cursus waar je van verwacht dat je veel informatie krijgt en niet opslaat. Het tegendeel is bewezen. Om een klein uurtje pauze. Hierdoor vliegt...
Danielle Verloo 2 weken geleden
Google
Was heel erg fijne uitleg heb me theorie ook gehaald
Laura Boggelen 2 weken geleden

Meestgestelde vragen

Hoe werkt Turbo Theorie?

Je komt in de ochtend naar de cursuslocatie van turbo theorie. De cursuslocatie bevindt zich meestal dichtbij het cbr en is goed te bereiken met het ov. Op de cursusdag behandelen Turbo trainers alle relevante onderwerpen van het cbr theorie examen. De stof wordt vaak herhaald op een leuke manier waardoor je niets vergeet bij het CBR theorie examen. Onze Turbo trainers weten wat je te wachten staat en gaan je hier optimaal op voorbereiden!

Alles wordt op een leuke en simpele manier uitgelegd met de kracht van herhaling, waardoor de volledige aandacht bij de les blijft. Na afloop van de cursus hebben we nog een korte tussentoets waarna wij met z’n allen naar het CBR-examencentrum gaan. Daar worden de leerlingen begeleid tot ze met een glimlach uit het examen komen! Ben jij de volgende theorie topper?

Moet ik vooraf leren?

Het wordt aangeraden om het oefenmateriaal door te nemen ter voorbereiding op de cursus. Toegang tot het oefenmateriaal ontvang je na je aanmelding. Je krijgt een link van ons, zodat je de Turbotheorie.nl APP (iOS / Android) kunt downloaden en van start kan gaan.

Hoe laat begint de theoriecursus?

De cursus begint rond 7 uur en zal rond 1 uur in de middag eindigen met tussendoor een aantal pauzes. Na de cursus kan jij je theorie afleggen met een glimlach.

Wie reserveert het CBR theorie-examen?

Wij reserveren het theorie-examen voor je. Wanneer je je bij ons aanmeldt, dien je ons te machtigen bij het CBR. Zodra het machtigen gelukt is, zullen wij ervoor zorgen dat je examen zo snel mogelijk wordt geboekt. Je kan ook zelf een examen reserveren en de les bij ons volgen.

Word ik naar het CBR gebracht na de cursus?

Jazeker. Indien het CBR op loopafstand is, zullen we gezamenlijk te voet gaan. Mocht de afstand wat verder zijn dan regelen wij vervoer naar het CBR. Soms dient het examen bij een andere CBR locatie gemaakt te worden i.v.m. drukte. Zodra dit het geval is, zal er vervoer worden geregeld naar het CBR en terug naar de cursuslocatie.

Wat is het slagingspercentage?

Het slagingspercentage is bij ons erg hoog. Met jarenlange ervaring in het vak, professionele docenten en met volle enthousiasme weten we je optimaal klaar te stomen. Je kunt het ook lezen in een artikel op nu.nl

GESLAAGD!

Wall of Fame

Krijg hier een beeld van onze theorietoppers die met gemak zijn geslaagd! Wil jij ook met een glimlach het examen uitlopen en jezelf een theorietopper noemen, meld je dan aan bij TurboTheorie.nl. Theorie oefenen met soortgelijke CBR theorie examen vragen, simpele uitleg, de kracht van herhaling! Zo zorgen onze professionals dat jij in één keer slaagt voor het CBR theorie examen.

geslaagde kandidaten voor de auto theorie