WE ZIJN HIER OM TE HELPEN

Meestgestelde vragen

De meestgestelde vragen kan je hier vinden. Mocht je er niet helemaal uit komen, dan kan je ons bellen, mailen of een whatsApp berichtje sturen.

Algemeen

Moet ik vooraf leren?

Het wordt aangeraden om het oefenmateriaal door te nemen ter voorbereiding op de cursus. Toegang tot het oefenmateriaal ontvang je na je aanmelding. Je krijgt een link van ons, zodat je de Turbotheorie.nl APP (iOS / Android) kunt downloaden en van start kan gaan.

Wie reserveert het theorie-examen?

Wij reserveren het theorie-examen voor je. Wanneer je je bij ons aanmeldt, dien je ons te machtigen bij het CBR. Zodra het machtigen gelukt is, zullen wij ervoor zorgen dat je examen zo snel mogelijk wordt geboekt. Je kan ook zelf een examen reserveren en de les bij ons volgen.

Waarom moet ik jullie machtigen?

Voordat een opleider een theorie-examen kan aanvragen, moet jij daar eerst toestemming voor geven. Dit doe je d.m.v. een machtiging op mijn.cbr.nl met je DigiD. Dit geldt voor theorie-examens vanaf 1 maart 2021.
Klik hier voor het stappenplan.

Hoe lang is mijn theorie geldig?

Na het slagen is je theorie 1,5 jaar geldig. Je hebt dus anderhalf jaar de tijd om je praktijkexamen te behalen bij het CBR.

Aanmelding

Is de datum waarvoor ik me aanmeld direct definitief?

De dagen die je bij de aanmelding kiest zijn voorkeursdagen. Om je zo goed mogelijk te helpen, hebben we een voorkeursperiode in het leven geroepen die je kunt doorgeven bij de aanmelding. Dit is een periode waarin je aangeeft op welke dagen je beschikbaar bent. Hierdoor kan TurboTheorie je sneller en makkelijker inplannen. De kans is wel groot dat je op één van de voorkeursdagen wordt ingepland. Wij zijn voor examens afhankelijk van het CBR. Dit geldt voor alle opleiders in Nederland.

Wat is een voorkeursperiode?

Om je zo goed mogelijk te helpen, hebben we een voorkeursperiode in het leven geroepen die je kunt doorgeven bij de aanmelding. Dit is een periode waarin je aangeeft op welke dagen je beschikbaar bent. Hierdoor is het makkelijker en sneller om je in te plannen.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €99,- voor de theoriecursus en €48,- voor het theorie-examen, dus je betaalt in totaal €147,-. Na je aanmelding ontvang je een e-mail met alle gegevens over de betaling.

Theoriecursus

Hoe laat begint de theoriecursus?

De cursus begint rond 7 uur en zal rond 1 uur in de middag eindigen met tussendoor een aantal pauzes. Na de cursus kan jij je theorie afleggen met een glimlach.

Waar wordt de cursus gegeven?

Onze cursuslocaties zijn bijna altijd dichtbij het station. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen 24 uur per mail.

Word ik naar het CBR gebracht na de cursus?

Jazeker. Indien het CBR op loopafstand is, zullen we gezamenlijk te voet gaan. Mocht de afstand wat verder zijn dan regelen wij vervoer naar het CBR. Soms dient het examen bij een andere CBR locatie gemaakt te worden i.v.m. drukte. Zodra dit het geval is, zal er vervoer worden geregeld naar het CBR en terug naar de cursuslocatie.

Is het allemaal op dezelfde dag?

We zorgen ervoor dat de cursus en het examen op dezelfde dag valt. Mocht het voorkomen dat het niet op dezelfde dag valt dan zullen we dit uiteraard bespreken.

Online Cursus

Wat is het verschil tussen een theoriecursus online en een theoriecursus?

Je kunt een online theoriecursus aanschaffen en bekijken waar en wanneer je wilt op eigen tempo. De pakketten zijn verkrijgbaar vanaf 24,99. Een theoriecursus is exact dezelfde les als de klassikale les. Het enige verschil is dat les digitaal wordt aangeboden, zodat je de cursus vanaf thuis kan volgen in plaats van fysiek aanwezig zijn op de cursuslocatie.

Is het volgen van de online theoriecursus voldoende om te slagen?

De online theoriecursus is een op maat gemaakte cursus, waarin alle examengerichte onderwerpen worden behandeld. Door het bekijken van de filmpjes en het oefenen van de vragen, wordt je helemaal klaargestoomd voor het examen. Je kunt leren waar je wilt, wanneer je wilt en geheel op eigen tempo!

MET EEN GLIMLACH ZIJN
200.000+ geslaagd!