4,9 van 5 | 7.6k reviews op Google
thumbnail voor de promo video van turbotheorie
Theoriecursus
Amsterdam
179,- €99,-
Exclusief CBR examenkosten
Slaag in één dag voor je autotheorie, motortheorie of scootertheorie met onze theoriecursus.
Theoriecursus
Online
Vanaf €24,99

Onze online theoriecursus is de optimale en meest flexibele voorbereiding op je theorie.
Binnenkort beschikbaar
ben jij de volgende?
7.6k
Reviews
Google
9.1k
Reviews
facebook
IN ÉÉN DAG

Theoriecursus Amsterdam

amsterdam cursus

Wil jij je theorie snel halen in Amsterdam? Laat die boeken maar in de boekenkast liggen. TurboTheorie staat klaar om je voor te bereiden voor het theorie-examen in Amsterdam. Met een enorme dosis ervaring en positiviteit gaan we gezamenlijk op de cursusdag aan de slag om jou in één dag klaar te stomen voor je auto theorie, motor theorie of scooter theorie in Amsterdam . Aan het einde van de theoriecursus, leg je meteen het examen af bij het CBR in Amsterdam en kan je jezelf een echte theorie-expert noemen!

Meld je aan!
amsterdam cursus
MET EEN GLIMLACH ZIJN
200.000+ geslaagd!
 turbotheorie app overview
EEN GOEDE VOORBEREIDING

Theorie examen oefenen

 turbotheorie app overview

Of je nu een auto theoriecursus, motor theoriecursus of scooter theoriecursus in Amsterdam wilt halen, TurboTheorie helpt je goed op weg! Maak van tevoren gebruik van onze online omgeving en app om jezelf goed voor te bereiden op de theorie cursus. In onze app vind je video’s waarin onze trainers de stof duidelijk van A-Z uitleggen en kan je aan de hand van oefenvragen je kennis toetsen waar en wanneer je maar wilt! Download onze app in de AppStore of op Google Play.

HERHALING EN EZELSBRUGGETJES

Effectieve aanpak

Je theorie in 1 dag Amsterdam halen? Dat kan bij TurboTheorie! Onze ervaren trainers leggen de theorie op een begrijpelijke manier uit, zodat je het ook echt begrijpt! De vragen en voorbeelden worden op een simpele manier uitgelegd, zodat je dit ook toe kan passen op het theorie-examen bij het CBR Amsterdam. Ook wordt alles constant herhaald, zo kan je de theorie niet vergeten. Wel zo handig! Om de puntjes op de i te zetten, leren we je ook nog wat handige ezelsbruggetjes die je makkelijk kan onthouden. Zo ga jij vol zelfvertrouwen je CBR theorie-examen in Amsterdam tegemoet!

  • Ervaren en professionele trainers
  • Begrijpelijke uitleg
  • Veel herhaling
Meld je aan!
REVIEWS

Wat klanten van ons vinden

Google
Ik ben een paar keer gezakt door zelf te leren en steeds maar een paar fouten teveel. Uiteindelijk deze theoriecursus had ik meteen mijn examen en ik gleed door t examen heen als boter.
Stijn 3 maanden geleden
Google
Hele goede duidelijke les, weten goed waar ze het over hebben en zijn heel duidelijk een dikke 10 van mij!!
Dienand 3 maanden geleden
Google
Leuke instructeurs! Goede informatie! Zeker een aanrader
Cispy 3 maanden geleden
Google
Heel fijn heb hem in een keer gehaald!
Kim 3 maanden geleden
Facebook
Goed geregeld, lange zit maar goed uitgelegd. Aanrader!
Wessel 3 maanden geleden
Google
Enorme vaal en examenvrees maar door de toppers van TurboTheorie in 1 x geslaagd!!!
Ko 3 maanden geleden
Google
Duidelijke cursus, enthousiaste docent!
Dora 3 maanden geleden
Google
Kan er helaas gen 10 van maken maar dik verdient thnx so much! 👍
Lonneke. 3 maanden geleden

Meestgestelde vragen

Hoe werkt Turbo Theorie?

Je komt in de ochtend naar de cursuslocatie van turbo theorie. De cursuslocatie bevindt zich meestal dichtbij het cbr en is goed te bereiken met het ov. Op de cursusdag behandelen Turbo trainers allen relevante onderwerpen van het cbr theorie examen. De stof wordt vaak herhaald op een leuke manier waardoor je niets vergeet bij het CBR theorie examen. Onze Turbo trainers weten wat je te wachten staat en gaan je hier optimaal op voorbereiden!

Alles wordt op een leuke en simpele manier uitgelegd met de kracht van herhaling, waardoor de volledige aandacht bij de les blijft. Na afloop van de cursus hebben we nog een korte tussentoets waarna wij met z’n alle naar het CBR-examencentrum gaan. Daar worden de leerlingen begeleid tot ze met een glimlach uit het examen komen! Ben jij de volgende theorie topper?

Moet ik vooraf leren?

Het wordt aangeraden om het oefenmateriaal door te nemen ter voorbereiding op de cursus. Toegang tot het oefenmateriaal ontvang je na je aanmelding. Je krijgt een link van ons, zodat je de Turbotheorie.nl APP (iOS / Android) kunt downloaden en van start kan gaan.

Hoe laat begint de theoriecursus?

De cursus begint rond 7 uur en zal rond 1 uur in de middag eindigen met tussendoor een aantal pauzes. Na de cursus kan jij je theorie afleggen met een glimlach.

Wie reserveert het CBR theorie-examen?

Wij reserveren het theorie-examen voor je. Wanneer je je bij ons aanmeldt, dien je ons te machtigen bij het CBR. Zodra het machtigen gelukt is, zullen wij ervoor zorgen dat je examen zo snel mogelijk wordt geboekt. Je kan ook zelf een examen reserveren en de les bij ons volgen.

Word ik naar het CBR gebracht na de cursus?

Jazeker. Indien het CBR op loopafstand is, zullen we gezamenlijk te voet gaan. Mocht de afstand wat verder zijn dan regelen wij vervoer naar het CBR. Soms dient het examen bij een andere CBR locatie gemaakt te worden i.v.m. drukte. Zodra dit het geval is, zal er vervoer worden geregeld naar het CBR en terug naar de cursuslocatie.

Wat is het slagingspercentage?

Het slagingspercentage is bij ons erg hoog. Met jarenlange ervaring in het vak, professionele docenten en met volle enthousiasme weten we je optimaal klaar te stomen. Je kunt het ook lezen in een artikel op nu.nl

GESLAAGD!

Wall of Fame

Krijg hier een beeld van onze theorietoppers die met gemak zijn geslaagd! Wil jij ook met een glimlach het examen uitlopen en jezelf een theorietopper noemen, meld je dan aan bij TurboTheorie.nl. Theorie oefenen met soortgelijke CBR theorie examen vragen, simpele uitleg, de kracht van herhaling! Zo zorgen onze professionals dat jij in één keer slaagt voor het CBR theorie examen.

geslaagde kandidaten voor de auto theorie