4,9 van 5 | 9.8k reviews op Google
thumbnail voor de promo video van turbotheorie
Theoriecursus
Amsterdam
179,- €99,-
Exclusief CBR examenkosten
Slaag in één dag voor je autotheorie, motortheorie of scootertheorie met onze theoriecursus.
Theoriecursus
Online
Vanaf €19,99

Onze online theoriecursus is de optimale en meest flexibele voorbereiding op je theorie.
ben jij de volgende?
9.8k
Reviews
Google
9.1k
Reviews
facebook
IN ÉÉN DAG

Theoriecursus Amsterdam

amsterdam cursus

Wil jij je theorie snel halen in Amsterdam? Laat die boeken maar in de boekenkast liggen. TurboTheorie staat klaar om je voor te bereiden voor het theorie-examen in Amsterdam. Met een enorme dosis ervaring en positiviteit gaan we gezamenlijk op de cursusdag aan de slag om jou in één dag klaar te stomen voor je auto theorie, motor theorie of scooter theorie in Amsterdam . Aan het einde van de theoriecursus, leg je meteen het examen af bij het CBR in Amsterdam en kan je jezelf een echte theorie-expert noemen!

Meld je aan!
amsterdam cursus
MET EEN GLIMLACH ZIJN
200.000+ geslaagd!
 turbotheorie app overview
EEN GOEDE VOORBEREIDING

Theorie examen oefenen

 turbotheorie app overview

Of je nu een auto theoriecursus, motor theoriecursus of scooter theoriecursus in Amsterdam wilt halen, TurboTheorie helpt je goed op weg! Maak van tevoren gebruik van onze online omgeving en app om jezelf goed voor te bereiden op de theorie cursus. In onze app vind je video’s waarin onze trainers de stof duidelijk van A-Z uitleggen en kan je aan de hand van oefenvragen je kennis toetsen waar en wanneer je maar wilt! Download onze app in de AppStore of op Google Play.

HERHALING EN EZELSBRUGGETJES

Effectieve aanpak

Je theorie in 1 dag Amsterdam halen? Dat kan bij TurboTheorie! Onze ervaren trainers leggen de theorie op een begrijpelijke manier uit, zodat je het ook echt begrijpt! De vragen en voorbeelden worden op een simpele manier uitgelegd, zodat je dit ook toe kan passen op het theorie-examen bij het CBR Amsterdam. Ook wordt alles constant herhaald, zo kan je de theorie niet vergeten. Wel zo handig! Om de puntjes op de i te zetten, leren we je ook nog wat handige ezelsbruggetjes die je makkelijk kan onthouden. Zo ga jij vol zelfvertrouwen je CBR theorie-examen in Amsterdam tegemoet!

  • Ervaren en professionele trainers
  • Begrijpelijke uitleg
  • Veel herhaling
Meld je aan!
REVIEWS

Wat klanten van ons vinden

Google
Goeie uitleg gegeven had de cbr toets zo klaar en meteen voor de 1e keer geslaagd
Jesse Cornelis 1 maand geleden
Google
TurboTheorie is ideaal voor het leren van je autotheorie! Door het maken van de oefenopgaven samen met het volgen van de dagcursus in één keer geslaagd...
Bente Nijlant 1 maand geleden
Google
Was een leerzame dag, ik had er veel aan om zo mijn theorie te leren en te halen. Bedankt Groetjes rojan
schmink artiest 1 maand geleden
Google
In één keer geslaagd door Turbo Theorie :)
Anjely Patty 1 maand geleden
Google
2 keer mijn theorie-examen gedaan voordat ik bij TurboTheorie kwam. Ik ben een echte ‘overthinker’ en na deze cursus begrijp ik alles zoveel meer. ...
Zarah Groot 1 maand geleden
Google
Super blij dat ik dit gedaan heb !!! Heel erg tevreden. Echt een aanrader als je moeite hebt met leren
Richard Meints 1 maand geleden
Google
Was heel duidelijk en goed uitgelegd en hele aardige en grappige keals
jordy tjonk 1 maand geleden
Google
Online topmateriaal, alles wat je online leert komt ook daadwerkelijk in het examen, niet meer, niet minder!
sil frusch 1 maand geleden
Google
Top cursus en theorie examen in één keer gehaald!
Sandy Vos 1 maand geleden
Google
GESLAAGD!!! Hele goede cursus. Duidelijk is het theorie besproken voor mijn motor examen. 2 docenten gehad. Allebei duidelijk en hebben als goed ui...
Niels Stal 1 maand geleden
Google
Erg duidelijk en fijn oefenmateriaal wat toegestuurd word voorhand de cursus waardoor je extra goed kan inkomen, cursus zelf ook erg duidelijk en m...
Sander Middelhoven 1 maand geleden
Google
Begint vroeg op de dag maar alles wordt fantastisch uitgelegd.
Ruben Frakking 1 maand geleden
Google
Ik vond de theorie curcus heel fijn. Er wordt alleen informatie vertelt die echt nodigt hebt bij je examen. Als je een onderwerp niet snapt dan le...
Ninthe vanderhoogt 1 maand geleden
Google
Top in 1 keer gehaald!!
Lindy Van Der Slikke 1 maand geleden

Meestgestelde vragen

Hoe werkt Turbo Theorie?

Je komt in de ochtend naar de cursuslocatie van turbo theorie. De cursuslocatie bevindt zich meestal dichtbij het cbr en is goed te bereiken met het ov. Op de cursusdag behandelen Turbo trainers alle relevante onderwerpen van het cbr theorie examen. De stof wordt vaak herhaald op een leuke manier waardoor je niets vergeet bij het CBR theorie examen. Onze Turbo trainers weten wat je te wachten staat en gaan je hier optimaal op voorbereiden!

Alles wordt op een leuke en simpele manier uitgelegd met de kracht van herhaling, waardoor de volledige aandacht bij de les blijft. Na afloop van de cursus hebben we nog een korte tussentoets waarna wij met z’n allen naar het CBR-examencentrum gaan. Daar worden de leerlingen begeleid tot ze met een glimlach uit het examen komen! Ben jij de volgende theorie topper?

Moet ik vooraf leren?

We bieden uitgebreid oefenmateriaal aan. Het is goed om dit te gebruiken voor extra voorbereiding, het is een extra hulpmiddel om je gemakkelijker te laten slagen. Het wordt aangeraden om het oefenmateriaal door te nemen ter voorbereiding op de cursus. Toegang tot het oefenmateriaal ontvang je na je aanmelding.

Hoe laat begint de theoriecursus?

De cursus begint rond 7 uur en zal rond 1 uur in de middag eindigen met tussendoor een aantal pauzes. Na de cursus kan jij je theorie afleggen met een glimlach.

Wie reserveert het CBR theorie-examen?

Wij reserveren het theorie-examen voor je. Wanneer je je bij ons aanmeldt, dien je ons te machtigen bij het CBR. Zodra het machtigen gelukt is, zullen wij ervoor zorgen dat je examen zo snel mogelijk wordt geboekt. Je kan ook zelf een examen reserveren en de les bij ons volgen.

Word ik naar het CBR gebracht na de cursus?

Jazeker. Indien het CBR op loopafstand is, zullen we gezamenlijk te voet gaan. Mocht de afstand wat verder zijn dan regelen wij vervoer naar het CBR. Soms dient het examen bij een andere CBR locatie gemaakt te worden i.v.m. drukte. Zodra dit het geval is, zal er vervoer worden geregeld naar het CBR en terug naar de cursuslocatie.

Wat is het slagingspercentage?

Het slagingspercentage is bij ons erg hoog. Met jarenlange ervaring in het vak, professionele docenten en met volle enthousiasme weten we je optimaal klaar te stomen. Je kunt het ook lezen in een artikel op nu.nl

GESLAAGD!

Wall of Fame

Krijg hier een beeld van onze theorietoppers die met gemak zijn geslaagd! Wil jij ook met een glimlach het examen uitlopen en jezelf een theorietopper noemen, meld je dan aan bij TurboTheorie.nl. Theorie oefenen met soortgelijke CBR theorie examen vragen, simpele uitleg, de kracht van herhaling! Zo zorgen onze professionals dat jij in één keer slaagt voor het CBR theorie examen.

geslaagde kandidaten voor de auto theorie