IN HEEL NEDERLAND

Theoriecursus

Meld je aan

En we gaan meteen voor je aan de slag.

Volg de cursus

Die duurt één dag. Dan weet je alles wat je moet weten.

Wij regelen het vervoer

Stap in en we rijden je naar je theorie.

Klaar!

Gefeliciteerd! Theorie in de pocket!

AUTO, MOTOR EN BROMMER

Theoriecursus in 1 dag

Onze innovatieve theoriecursus met aansluitend CBR theorie-examen is zeer effectief! Of je nu moeite hebt met leren of simpelweg geen zin hebt, onze creatieve aanpak helpt jou met gemak een positief resultaat te behalen voor het auto, motor of scooter theorie-examen. Onze doelgerichte, efficiënte en begrijpelijke lessen zorgen ervoor dat je in no-time de benodigde kennis tot je neemt. We voorzien je van voorbeeldvragen en duidelijke uitleg, zodat alles op zijn plaats valt. Bovendien werkt onze methode ook voor kandidaten met dyslexie, ADHD, faalangst en taalproblemen!

Meld je aan!
AUTO, MOTOR EN BROMMER

Eendaagse theoriecursus en CBR examen in één dag

Een 1 daagse theorie cursus, gevolgd door het CBR examen op dezelfde dag, is een uitstekende optie voor mensen die snel hun auto, scooter of motor rijbewijs willen behalen. Onze theorie cursus is ontworpen om jullie zo snel en efficiënt mogelijk te voorzien van de benodigde kennis. Tijdens de cursus worden de belangrijkste onderwerpen van het examen behandeld en wordt er gebruik gemaakt van diverse leermethoden, zoals online lesmateriaal en een uitgebreide uitleg door één van onze instructeurs. Na de cursus volgt het CBR theorie-examen. Dit examen bestaat uit verschillende onderdelen, zoals verkeersregels, verkeersinzicht en gevaarherkenning. Dankzij onze theoriecursus in 1 dag is iedereen uitstekend voorbereid op het examen en ontstaat er een grotere kans om het in één keer te halen. Bij TurboTheorie staat kwaliteit bovenaan. Onze 1 dag theorie cursus is volledig afgestemd op de exameneisen van het CBR om ervoor te zorgen dat onze studenten de beste kans hebben om te slagen. Bovendien bieden wij de theorie-examen cursus aan tegen een scherp tarief, zodat het voor iedereen betaalbaar is.

EEN GOEDE VOORBEREIDING

Theorie examen oefenen

 turbotheorie app overview

Heb je moeite met het leren van auto theorie? Kies dan voor onze unieke methode en bereid je optimaal voor op het CBR-examen. Met onze eendaagse cursus voor autotheorie zorgen we ervoor dat alle belangrijke informatie blijft hangen, zodat je aan het einde van de dag vol vertrouwen het examen kunt afleggen. Onze succesformule bestaat uit herhaling, handige ezelsbruggetjes en een eenvoudige uitleg. Zo kun je de theorie gemakkelijk onthouden en toepassen tijdens het examen. Door een combinatie van onze gratis online oefenmateriaal en met de eendaagse theoriecursus heb je de auto theorie zo onder de knie!

 turbotheorie app overview
AUTO, MOTOR EN BROMMER

Waarom theorie cursus bij Turbo Theorie?

Met TurboTheorie hebben we reeds meer dan 200.000 examenkandidaten succesvol geholpen bij het behalen van hun CBR theorie-examen. Dit is mede te danken aan ons indrukwekkende slagingspercentage van maar liefst 84%! Of je nu het theorie-examen voor een scooter, motor of auto wilt afleggen, onze theoriecursus is voor iedereen toegankelijk die op een leuke en leerzame wijze wilt slagen. Bij TurboTheorie nemen we alles uit handen, van A tot Z. Voorafgaand aan de cursus bieden we bovendien de mogelijkheid om de theorie gratis te oefenen in onze online leeromgeving, zodat je optimaal voorbereid bent op het examen. Schrijf je nu in voor onze cursus CBR theorie in één dag!

MET EEN GLIMLACH ZIJN
200.000+ geslaagd!
REVIEWS

Wat klanten van ons vinden

Google
Easy geslaagd!! Thanks TurboTheorie
Wesley H 4 uur geleden
Google
Super cursus gehad! In 1 keer geslaagd, ze stampen het er echt in. Echt een aanrader!
C Snoek 4 uur geleden
Google
Fijne cursus gehad. Begeleider nam ook de tijd om zaken uit te leggen. Het gaf me een goed gevoel voor het examen, heb het uiteindelijk ook mogen b...
Steffi F. 4 uur geleden
Google
Top docent en ben in 1 keer geslaagd zonder stress.
Etienne Toonen 21 uur geleden
Google
Goede en duidelijke uitleg en een goede gezonde tempo om de les te volgen AANRADER!
na ss 1 dag geleden
Google
1 lange dag, met geweldig resultaat :-)
Jan Kampschoer 2 dagen geleden
Google
Super duidelijke uitleg. Als je vragen hebt worden die ook duidelijk beantwoord tot je het begrijpt. Als ik het over had moeten doen zou ik er nog ...
Silvan De Haan 2 dagen geleden
Google
Echt top deze cursus! Ik heb bij meerdere bedrijven een dagcursus gevolgd en deze was toch echt de beste en meteen geslaagd. Uitleg is goed, ze hel...
Rowaida Mtalssi 2 dagen geleden
Google
Geslaagd, was een goede cursus.
Astrid Marchal 2 dagen geleden
Google
Duidelijke en fijne uitleg, alle vragen die behandeld zijn komen op het examen. In 1x geslaagd!
laura bredenhof 2 dagen geleden
Google
Echt een top cursus als je moeite hebt met leren is dit zekers een aanrader En 100% je geld waard
Jari Throns 2 dagen geleden
Google
duidelijke uitleg. Alle vragen die in me examen kwamen werden ook uitgelegd.
anna bredenhof 2 dagen geleden

Meestgestelde vragen

Hoe werkt Turbo Theorie?

Je komt in de ochtend naar de cursuslocatie van turbo theorie. De cursuslocatie bevindt zich meestal dichtbij het cbr en is goed te bereiken met het ov. Op de cursusdag behandelen Turbo trainers allen relevante onderwerpen van het cbr theorie examen. De stof wordt vaak herhaald op een leuke manier waardoor je niets vergeet bij het CBR theorie examen. Onze Turbo trainers weten wat je te wachten staat en gaan je hier optimaal op voorbereiden!

Alles wordt op een leuke en simpele manier uitgelegd met de kracht van herhaling, waardoor de volledige aandacht bij de les blijft. Na afloop van de cursus hebben we nog een korte tussentoets waarna wij met z’n alle naar het CBR-examencentrum gaan. Daar worden de leerlingen begeleid tot ze met een glimlach uit het examen komen! Ben jij de volgende theorie topper?

Moet ik vooraf leren?

Het wordt aangeraden om het oefenmateriaal door te nemen ter voorbereiding op de cursus. Toegang tot het oefenmateriaal ontvang je na je aanmelding. Je krijgt een link van ons, zodat je de Turbotheorie.nl APP (iOS / Android) kunt downloaden en van start kan gaan.

Hoe laat begint de theoriecursus?

De cursus begint rond 7 uur en zal rond 1 uur in de middag eindigen met tussendoor een aantal pauzes. Na de cursus kan jij je theorie afleggen met een glimlach.

Wie reserveert het CBR theorie-examen?

Wij reserveren het theorie-examen voor je. Wanneer je je bij ons aanmeldt, dien je ons te machtigen bij het CBR. Zodra het machtigen gelukt is, zullen wij ervoor zorgen dat je examen zo snel mogelijk wordt geboekt. Je kan ook zelf een examen reserveren en de les bij ons volgen.

Word ik naar het CBR gebracht na de cursus?

Jazeker. Indien het CBR op loopafstand is, zullen we gezamenlijk te voet gaan. Mocht de afstand wat verder zijn dan regelen wij vervoer naar het CBR. Soms dient het examen bij een andere CBR locatie gemaakt te worden i.v.m. drukte. Zodra dit het geval is, zal er vervoer worden geregeld naar het CBR en terug naar de cursuslocatie.

Wat is het slagingspercentage?

Het slagingspercentage is bij ons erg hoog. Met jarenlange ervaring in het vak, professionele docenten en met volle enthousiasme weten we je optimaal klaar te stomen. Je kunt het ook lezen in een artikel op nu.nl