4,9 van 5 | 9.5k reviews op Google
thumbnail voor de promo video van turbotheorie
Theoriecursus
in 1 dag
179,- €99,-
Exclusief CBR examenkosten
Slaag in één dag voor je autotheorie, motortheorie of scootertheorie met onze theoriecursus.
Theoriecursus
Online
Vanaf €19,99

Onze online theoriecursus is de optimale en meest flexibele voorbereiding op je theorie.
IN 1 DAG

Motor Theorie

Ben je op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te slagen voor je motor theorie ? Dan is TurboTheorie de oplossing voor jou! Onze effectieve dagcursus voor de motor theorie zorgt ervoor dat je in no-time klaar bent voor het examen. Naast de theoretische kennis oefenen we ook met vragen die je kunt verwachten op het CBR examen. Schrijf je nu in bij TurboTheorie en behaal je motor theorie-examen in slechts één dag!

Meld je aan!
MET EEN GLIMLACH ZIJN
200.000+ geslaagd!
MET EEN GLIMLACH ZIJN
200.000+ geslaagd!
de theoriecursus bij turbotheorie
CURSUS EN CBR EXAMEN

Behaal je motor theorie in 1 dag!

de theoriecursus bij turbotheorie

Onze motor theorie dagcursus zorgt ervoor dat je je examen in slechts één dag kunt halen! Tijdens de cursus worden alle belangrijke onderdelen van de motor theorie behandeld, zodat je optimaal voorbereid bent op het theorie-examen. Onze instructeurs hebben uitgebreide kennis van de theorie en weten deze op een begrijpelijke en effectieve manier over te brengen.
De cursus begint met een heldere uitleg van de theorie en belangrijke verkeersregels. Vervolgens ga je aan de slag met oefenvragen die vergelijkbaar zijn met de vragen op het CBR-examen. Dit geeft je een goed beeld van de vraagstelling en wat je kunt verwachten tijdens het examen. Door deze oefeningen te maken, vergroot je de kans om in één keer te slagen.
Bij TurboTheorie staat kwaliteit voorop. Daarnaast is onze 1-daagse motor theoriecursus volledig afgestemd op de exameneisen van het CBR. Bovendien bieden we de cursus aan tegen een scherp tarief, zodat deze voor iedereen betaalbaar is. Ben jij klaar om je motor theorie in 1 dag te halen?

EEN GOEDE VOORBEREIDING

Motor Theorie oefenen

 turbotheorie app overview

Wil jij gemakkelijk je motor theorie oefenen? In onze online leeromgeving kun je gemakkelijk theorie proefexamens oefenen om je goed voor te bereiden. Ook kun je onze app downloaden in de AppStore of Google Play. Hier zijn video's te vinden waarin onze trainers de stof helder uitleggen en kun je overal en altijd oefenen met vragen.

 turbotheorie app overview

Motor theorie en examen

Heb jij problemen met je motor theorie leren ? Kies dan voor onze unieke aanpak en bereid je optimaal voor op het CBR examen. Met onze motor theorie cursus voor het CBR examen zorgen we ervoor dat alle belangrijke informatie goed blijft hangen, zodat je aan het einde van de dag met vertrouwen het examen ingaat.
Onze sleutel tot succes is herhaling, handige ezelsbruggetjes en een eenvoudige uitleg. Hierdoor kun je de theorie gemakkelijk onthouden en toepassen tijdens het examen. Door een combinatie van onze gratis online oefenmaterialen en de eendaagse theoriecursus heb je de CBR motortheorie zo onder de knie!

REVIEWS

Wat klanten van ons vinden

Google
2 keer mijn theorie-examen gedaan voordat ik bij TurboTheorie kwam. Ik ben een echte ‘overthinker’ en na deze cursus begrijp ik alles zoveel meer. ...
Zarah Groot 2 weken geleden
Google
Super blij dat ik dit gedaan heb !!! Heel erg tevreden. Echt een aanrader als je moeite hebt met leren
Richard Meints 2 weken geleden
Google
Was heel duidelijk en goed uitgelegd en hele aardige en grappige keals
jordy tjonk 2 weken geleden
Google
Online topmateriaal, alles wat je online leert komt ook daadwerkelijk in het examen, niet meer, niet minder!
sil frusch 2 weken geleden
Google
Top cursus en theorie examen in één keer gehaald!
Sandy Vos 2 weken geleden
Google
GESLAAGD!!! Hele goede cursus. Duidelijk is het theorie besproken voor mijn motor examen. 2 docenten gehad. Allebei duidelijk en hebben als goed ui...
Niels Stal 2 weken geleden
Google
Erg duidelijk en fijn oefenmateriaal wat toegestuurd word voorhand de cursus waardoor je extra goed kan inkomen, cursus zelf ook erg duidelijk en m...
Sander Middelhoven 2 weken geleden
Google
Begint vroeg op de dag maar alles wordt fantastisch uitgelegd.
Ruben Frakking 2 weken geleden
Google
Ik vond de theorie curcus heel fijn. Er wordt alleen informatie vertelt die echt nodigt hebt bij je examen. Als je een onderwerp niet snapt dan le...
Ninthe vanderhoogt 2 weken geleden
Google
Top in 1 keer gehaald!!
Lindy Van Der Slikke 2 weken geleden

Meestgestelde vragen

Hoe werkt Turbo Theorie?

Je komt in de ochtend naar de cursuslocatie van turbo theorie. De cursuslocatie bevindt zich meestal dichtbij het cbr en is goed te bereiken met het ov. Op de cursusdag behandelen Turbo trainers alle relevante onderwerpen van het cbr theorie examen. De stof wordt vaak herhaald op een leuke manier waardoor je niets vergeet bij het CBR theorie examen. Onze Turbo trainers weten wat je te wachten staat en gaan je hier optimaal op voorbereiden!

Alles wordt op een leuke en simpele manier uitgelegd met de kracht van herhaling, waardoor de volledige aandacht bij de les blijft. Na afloop van de cursus hebben we nog een korte tussentoets waarna wij met z’n allen naar het CBR-examencentrum gaan. Daar worden de leerlingen begeleid tot ze met een glimlach uit het examen komen! Ben jij de volgende theorie topper?

Moet ik vooraf leren?

We bieden uitgebreid oefenmateriaal aan. Het is goed om dit te gebruiken voor extra voorbereiding, het is een extra hulpmiddel om je gemakkelijker te laten slagen. Het wordt aangeraden om het oefenmateriaal door te nemen ter voorbereiding op de cursus. Toegang tot het oefenmateriaal ontvang je na je aanmelding.

Hoe laat begint de theoriecursus?

De cursus begint rond 7 uur en zal rond 1 uur in de middag eindigen met tussendoor een aantal pauzes. Na de cursus kan jij je theorie afleggen met een glimlach.

Wie reserveert het CBR theorie-examen?

Wij reserveren het theorie-examen voor je. Wanneer je je bij ons aanmeldt, dien je ons te machtigen bij het CBR. Zodra het machtigen gelukt is, zullen wij ervoor zorgen dat je examen zo snel mogelijk wordt geboekt. Je kan ook zelf een examen reserveren en de les bij ons volgen.

Word ik naar het CBR gebracht na de cursus?

Jazeker. Indien het CBR op loopafstand is, zullen we gezamenlijk te voet gaan. Mocht de afstand wat verder zijn dan regelen wij vervoer naar het CBR. Soms dient het examen bij een andere CBR locatie gemaakt te worden i.v.m. drukte. Zodra dit het geval is, zal er vervoer worden geregeld naar het CBR en terug naar de cursuslocatie.

Wat is het slagingspercentage?

Het slagingspercentage is bij ons erg hoog. Met jarenlange ervaring in het vak, professionele docenten en met volle enthousiasme weten we je optimaal klaar te stomen. Je kunt het ook lezen in een artikel op nu.nl