4,9 van 5 | 8.7k reviews op Google
thumbnail voor de promo video van turbotheorie
Theoriecursus
in 1 dag
179,- €99,-
Exclusief CBR examenkosten
Slaag in één dag voor je autotheorie, motortheorie of scootertheorie met onze theoriecursus.
Theoriecursus
Online
Vanaf €19,99

Onze online theoriecursus is de optimale en meest flexibele voorbereiding op je theorie.
THEORIECURSUS IN 1 DAG

Auto Theorie

Wil jij snel en gemakkelijk slagen voor je auto theorie ? TurboTheorie is de oplossing! Met onze effectieve dagcursus theorie (auto) ben je in no-time klaar voor het auto theorie-examen. Onze cursus behandelt niet alleen de theorie, maar oefent ook met vragen die je op het CBR examen kan verwachten. Meld je nu aan bij TurboTheorie en behaal je auto theorie in 1 dag !

Meld je aan!
MET EEN GLIMLACH ZIJN
200.000+ geslaagd!
MET EEN GLIMLACH ZIJN
200.000+ geslaagd!
de theoriecursus bij turbotheorie
CURSUS EN CBR EXAMEN

Behaal je auto theorie in 1 dag!

de theoriecursus bij turbotheorie

Bij TurboTheorie bieden wij een intensieve auto theoriecursus en examen in 1 dag aan. Tijdens deze cursus worden alle belangrijke onderdelen van de auto theorie behandeld, zodat je goed voorbereid bent op het theorie-examen van de auto . Onze ervaren instructeurs hebben uitgebreide kennis van de theorie en weten deze op een begrijpelijke en effectieve manier over te brengen.
Bij aanvang van de cursus wordt gestart met een duidelijke uitleg van de theorie en de belangrijke verkeersregels. Vervolgens gaan we aan de slag met oefenvragen die vergelijkbaar zijn met de vragen op het CBR examen. Hierdoor krijg je een goed beeld van de vraagstelling en weet je wat je kunt verwachten tijdens het examen. Door deze oefeningen te maken, word je optimaal voorbereid en vergroot je je kans om in één keer te slagen.
Kwaliteit staat bij ons voorop. Onze 1 daagse cursus auto theorie is dan ook volledig afgestemd op de exameneisen van het CBR. Bovendien bieden we de cursus aan tegen een scherp tarief, zodat deze voor iedereen betaalbaar is.

EEN GOEDE VOORBEREIDING

Auto Theorie en examen

 turbotheorie app overview

Heb jij moeite met auto theorie leren ? Kies dan voor onze unieke methode en bereid je optimaal voor op het CBR examen. Met onze dagcursus theorie auto voor het CBR examen zorgen we ervoor dat alle belangrijke informatie blijft hangen, zodat je aan het einde van de dag met vertrouwen het examen ingaat.
Onze sleutel tot succes is herhaling, handige ezelsbruggetjes en een simpele uitleg. Hierdoor kun je de theorie gemakkelijk onthouden en toepassen tijdens het theorie-examen. Door een combinatie van ons gratis online oefenmateriaal en de eendaagse theoriecursus heb je je auto theorie zo in de pocket!
Heb je dyslexie, ADHD of faalangst? Dan passen wij onze lesmethode hierop aan en kan ook jij met een gerust hart het examen afleggen.

 turbotheorie app overview

Met een cursus slaag je snel

Bij TurboTheorie kun je terecht voor een betaalbare en effectieve auto theoriecursus. Het behalen van het examen door alleen een boek door te nemen is niet zo makkelijk als het lijkt. In de praktijk zakt meer dan 77% van de mensen de eerste keer zonder het volgen van een cursus. Daarom is onze cursus de beste optie als je snel achter het stuur wilt kruipen.
Onze cursus helpt je niet alleen snel te slagen voor je theorie-examen, maar ook om zelfverzekerder achter het stuur van je lesauto te zitten. Onze methode zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van alle verkeersregels en dat je gevaren goed kunt inschatten. Hierdoor ben je niet alleen beter voorbereid op het examen, maar ook op de praktijk van het autorijden. Gemakkelijk je auto theorie aanvragen en inplannen? Maak een afspraak op onze website en wij regelen de rest!

Waarom auto theorie bij TurboTheorie?

Bij TurboTheorie hebben we al meer dan 200.000 kandidaten laten slagen voor het CBR auto theorie-examen en dat met een slagingspercentage van maar liefst 84%! Onze dagcursus is toegankelijk voor iedereen die zijn of haar auto, motor of scooter theorie wil oefenen en op een leuke en leerzame manier wil slagen voor het CBR theorie-examen.
TurboTheorie regelt alles van A tot Z, dus je hoeft je nergens druk om te maken. Bovendien kun je voorafgaand aan de cursus gratis de theorie oefenen in onze online leeromgeving. Klaar om met vertrouwen het auto theorie-examen af te leggen en snel de weg op te kunnen? Meld je dan nu aan voor onze cursus auto theorie in 1 dag!

REVIEWS

Wat klanten van ons vinden

Google
Easy geslaagd!! Thanks TurboTheorie
Wesley H 6 uur geleden
Google
Super cursus gehad! In 1 keer geslaagd, ze stampen het er echt in. Echt een aanrader!
C Snoek 6 uur geleden
Google
Fijne cursus gehad. Begeleider nam ook de tijd om zaken uit te leggen. Het gaf me een goed gevoel voor het examen, heb het uiteindelijk ook mogen b...
Steffi F. 6 uur geleden
Google
Top docent en ben in 1 keer geslaagd zonder stress.
Etienne Toonen 23 uur geleden
Google
Goede en duidelijke uitleg en een goede gezonde tempo om de les te volgen AANRADER!
na ss 1 dag geleden
Google
1 lange dag, met geweldig resultaat :-)
Jan Kampschoer 2 dagen geleden
Google
Super duidelijke uitleg. Als je vragen hebt worden die ook duidelijk beantwoord tot je het begrijpt. Als ik het over had moeten doen zou ik er nog ...
Silvan De Haan 2 dagen geleden
Google
Echt top deze cursus! Ik heb bij meerdere bedrijven een dagcursus gevolgd en deze was toch echt de beste en meteen geslaagd. Uitleg is goed, ze hel...
Rowaida Mtalssi 2 dagen geleden
Google
Geslaagd, was een goede cursus.
Astrid Marchal 2 dagen geleden
Google
Duidelijke en fijne uitleg, alle vragen die behandeld zijn komen op het examen. In 1x geslaagd!
laura bredenhof 2 dagen geleden
Google
Echt een top cursus als je moeite hebt met leren is dit zekers een aanrader En 100% je geld waard
Jari Throns 2 dagen geleden
Google
duidelijke uitleg. Alle vragen die in me examen kwamen werden ook uitgelegd.
anna bredenhof 2 dagen geleden

Meestgestelde vragen

Hoe werkt Turbo Theorie?

Je komt in de ochtend naar de cursuslocatie van turbo theorie. De cursuslocatie bevindt zich meestal dichtbij het cbr en is goed te bereiken met het ov. Op de cursusdag behandelen Turbo trainers allen relevante onderwerpen van het cbr theorie examen. De stof wordt vaak herhaald op een leuke manier waardoor je niets vergeet bij het CBR theorie examen. Onze Turbo trainers weten wat je te wachten staat en gaan je hier optimaal op voorbereiden!

Alles wordt op een leuke en simpele manier uitgelegd met de kracht van herhaling, waardoor de volledige aandacht bij de les blijft. Na afloop van de cursus hebben we nog een korte tussentoets waarna wij met z’n alle naar het CBR-examencentrum gaan. Daar worden de leerlingen begeleid tot ze met een glimlach uit het examen komen! Ben jij de volgende theorie topper?

Moet ik vooraf leren?

Het wordt aangeraden om het oefenmateriaal door te nemen ter voorbereiding op de cursus. Toegang tot het oefenmateriaal ontvang je na je aanmelding. Je krijgt een link van ons, zodat je de Turbotheorie.nl APP (iOS / Android) kunt downloaden en van start kan gaan.

Hoe laat begint de theoriecursus?

De cursus begint rond 7 uur en zal rond 1 uur in de middag eindigen met tussendoor een aantal pauzes. Na de cursus kan jij je theorie afleggen met een glimlach.

Wie reserveert het CBR theorie-examen?

Wij reserveren het theorie-examen voor je. Wanneer je je bij ons aanmeldt, dien je ons te machtigen bij het CBR. Zodra het machtigen gelukt is, zullen wij ervoor zorgen dat je examen zo snel mogelijk wordt geboekt. Je kan ook zelf een examen reserveren en de les bij ons volgen.

Word ik naar het CBR gebracht na de cursus?

Jazeker. Indien het CBR op loopafstand is, zullen we gezamenlijk te voet gaan. Mocht de afstand wat verder zijn dan regelen wij vervoer naar het CBR. Soms dient het examen bij een andere CBR locatie gemaakt te worden i.v.m. drukte. Zodra dit het geval is, zal er vervoer worden geregeld naar het CBR en terug naar de cursuslocatie.

Wat is het slagingspercentage?

Het slagingspercentage is bij ons erg hoog. Met jarenlange ervaring in het vak, professionele docenten en met volle enthousiasme weten we je optimaal klaar te stomen. Je kunt het ook lezen in een artikel op nu.nl