4,9 van 5 | 9.5k reviews op Google
thumbnail voor de promo video van turbotheorie
Theoriecursus
in 1 dag
179,- €99,-
Exclusief CBR examenkosten
Slaag in één dag voor je autotheorie, motortheorie of scootertheorie met onze theoriecursus.
Theoriecursus
Online
Vanaf €19,99

Onze online theoriecursus is de optimale en meest flexibele voorbereiding op je theorie.
SCOOTER THEORIECURSUS

Scooter Theorie

Ben je op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te slagen voor je scooter theorie? Dan is TurboTheorie de oplossing voor jou! Met onze effectieve scooter theorie cursus, ben je binnen de kortste keren klaar voor het examen. Naast het behandelen van de theorie, oefenen we ook met vragen die je op het CBR-examen kunt verwachten. Meld je nu aan bij TurboTheorie en behaal je scooter theorie in 1 dag!

Meld je aan!
MET EEN GLIMLACH ZIJN
200.000+ geslaagd!
MET EEN GLIMLACH ZIJN
200.000+ geslaagd!
de theoriecursus bij turbotheorie
CURSUS EN CBR EXAMEN

Behaal je scooter theorie in 1 dag!

de theoriecursus bij turbotheorie

Bij TurboTheorie kun je terecht voor een intensieve scooter theorie cursus en examen op 1 dag. Tijdens deze cursus behandelen we alle belangrijke onderdelen van de scooter theorie, zodat je goed voorbereid bent op het scooter theorie-examen. Onze ervaren instructeurs hebben uitgebreide kennis van de theorie en weten deze op een begrijpelijke en effectieve manier over te brengen. We beginnen de cursus met een duidelijke uitleg van de theorie en de belangrijkste verkeersregels. Vervolgens gaan we aan de slag met oefenvragen die vergelijkbaar zijn met de scooter theorie vragen op het CBR theorie voor het scooter examen. Op deze manier krijg je een goed beeld van de vraagstelling en weet je wat je kunt verwachten tijdens het examen. Door deze oefeningen te maken, bereiden we je optimaal voor en vergroten we de kans dat je in 1 keer slaagt. Bij ons staat kwaliteit voorop. Onze ééndaagse theorie scooter cursus is dan ook volledig afgestemd op de exameneisen van het CBR. Bovendien bieden we de cursus tegen een scherp tarief aan, zodat het voor iedereen betaalbaar is.

Scooter Theorie en examen

Onze scooter theoriecursus is speciaal ontworpen voor jonge kandidaten die weinig tot geen kennis hebben van de verkeersregels en stelt hen in staat om binnen 1 dag hun theorie-examen te halen. Tijdens de cursus behandelen we alle belangrijke onderwerpen en maken we gebruik van herhaling, duidelijke uitleg en handige ezelsbruggetjes om ervoor te zorgen dat iedereen de stof begrijpt en kan onthouden. Bovendien passen we onze lesmethode aan voor kandidaten met dyslexie, ADHD of faalangst, zodat ook zij met een gerust hart het examen kunnen afleggen. Wil jij nu je theorie halen? Meld je dan snel aan!

Waarom scooter theorie bij TurboTheorie?

Bij TurboTheorie hebben we al meer dan 200.000 kandidaten geholpen om te slagen voor het CBR theorie-examen, met een indrukwekkend slagingspercentage van maar liefst 84%! Of je nu je auto, motor of scooter theorie wil oefenen, onze dagcursus is toegankelijk voor iedereen die op een leuke en leerzame manier wil slagen voor het CBR theorie-examen. Bij TurboTheorie regelen wij alles van A tot Z. Je scooter theorie aanvragen, hoef je dan ook niet zelf te doen. Voorafgaand aan de cursus kun je bovendien gratis de scooter theorie leren in onze online leeromgeving. Zo ben je extra goed voorbereid op het examen. Meld je nu aan voor onze cursus CBR scooter theorie in 1 dag!

EEN GOEDE VOORBEREIDING

Scooter Theorie oefenen

 turbotheorie app overview

Bij TurboTheorie begrijpen we dat het behalen van het theorie-examen voor de scooter een lastige opgave kan zijn. Daarom bieden we niet alleen een intensieve scooter theoriecursus aan, maar hebben we ook een online omgeving en app ontwikkeld waarmee je jezelf extra goed kan voorbereiden op het examen. In onze online omgeving en app vind je tal van handige tools die je kunnen helpen bij het behalen van je theoriecertificaat. Zo kan je bijvoorbeeld kijken naar video's waarin onze ervaren trainers de stof duidelijk en begrijpelijk uitleggen. Een groot voordeel van onze online omgeving en app is dat je er overal en altijd gebruik van kunt maken. Of je nu thuis op de bank zit, onderweg bent naar school of aan het wachten bent bij de bushalte: zolang je een smartphone of tablet bij de hand hebt, kan je gratis oefenen met onze vragen en video's. Direct je scooter theorie oefenen? Download dan nu onze app in de AppStore of Google Play en ga meteen aan de slag!

 turbotheorie app overview
REVIEWS

Wat klanten van ons vinden

Google
2 keer mijn theorie-examen gedaan voordat ik bij TurboTheorie kwam. Ik ben een echte ‘overthinker’ en na deze cursus begrijp ik alles zoveel meer. ...
Zarah Groot 1 dag geleden
Google
Super blij dat ik dit gedaan heb !!! Heel erg tevreden. Echt een aanrader als je moeite hebt met leren
Richard Meints 1 dag geleden
Google
Was heel duidelijk en goed uitgelegd en hele aardige en grappige keals
jordy tjonk 1 dag geleden
Google
Online topmateriaal, alles wat je online leert komt ook daadwerkelijk in het examen, niet meer, niet minder!
sil frusch 1 dag geleden
Google
Top cursus en theorie examen in één keer gehaald!
Sandy Vos 1 dag geleden
Google
GESLAAGD!!! Hele goede cursus. Duidelijk is het theorie besproken voor mijn motor examen. 2 docenten gehad. Allebei duidelijk en hebben als goed ui...
Niels Stal 1 dag geleden
Google
Erg duidelijk en fijn oefenmateriaal wat toegestuurd word voorhand de cursus waardoor je extra goed kan inkomen, cursus zelf ook erg duidelijk en m...
Sander Middelhoven 1 dag geleden
Google
Begint vroeg op de dag maar alles wordt fantastisch uitgelegd.
Ruben Frakking 1 dag geleden
Google
Ik vond de theorie curcus heel fijn. Er wordt alleen informatie vertelt die echt nodigt hebt bij je examen. Als je een onderwerp niet snapt dan le...
Ninthe vanderhoogt 1 dag geleden
Google
Top in 1 keer gehaald!!
Lindy Van Der Slikke 1 dag geleden

Meestgestelde vragen

Hoe werkt Turbo Theorie?

Je komt in de ochtend naar de cursuslocatie van turbo theorie. De cursuslocatie bevindt zich meestal dichtbij het cbr en is goed te bereiken met het ov. Op de cursusdag behandelen Turbo trainers alle relevante onderwerpen van het cbr theorie examen. De stof wordt vaak herhaald op een leuke manier waardoor je niets vergeet bij het CBR theorie examen. Onze Turbo trainers weten wat je te wachten staat en gaan je hier optimaal op voorbereiden!

Alles wordt op een leuke en simpele manier uitgelegd met de kracht van herhaling, waardoor de volledige aandacht bij de les blijft. Na afloop van de cursus hebben we nog een korte tussentoets waarna wij met z’n allen naar het CBR-examencentrum gaan. Daar worden de leerlingen begeleid tot ze met een glimlach uit het examen komen! Ben jij de volgende theorie topper?

Moet ik vooraf leren?

We bieden uitgebreid oefenmateriaal aan. Het is goed om dit te gebruiken voor extra voorbereiding, het is een extra hulpmiddel om je gemakkelijker te laten slagen. Het wordt aangeraden om het oefenmateriaal door te nemen ter voorbereiding op de cursus. Toegang tot het oefenmateriaal ontvang je na je aanmelding.

Hoe laat begint de theoriecursus?

De cursus begint rond 7 uur en zal rond 1 uur in de middag eindigen met tussendoor een aantal pauzes. Na de cursus kan jij je theorie afleggen met een glimlach.

Wie reserveert het CBR theorie-examen?

Wij reserveren het theorie-examen voor je. Wanneer je je bij ons aanmeldt, dien je ons te machtigen bij het CBR. Zodra het machtigen gelukt is, zullen wij ervoor zorgen dat je examen zo snel mogelijk wordt geboekt. Je kan ook zelf een examen reserveren en de les bij ons volgen.

Word ik naar het CBR gebracht na de cursus?

Jazeker. Indien het CBR op loopafstand is, zullen we gezamenlijk te voet gaan. Mocht de afstand wat verder zijn dan regelen wij vervoer naar het CBR. Soms dient het examen bij een andere CBR locatie gemaakt te worden i.v.m. drukte. Zodra dit het geval is, zal er vervoer worden geregeld naar het CBR en terug naar de cursuslocatie.

Wat is het slagingspercentage?

Het slagingspercentage is bij ons erg hoog. Met jarenlange ervaring in het vak, professionele docenten en met volle enthousiasme weten we je optimaal klaar te stomen. Je kunt het ook lezen in een artikel op nu.nl