MEER DAN 10 JAAR ERVARING

Maak kennis met ons Turbo Team!

Angelo

Angelo

Instructeur
Angelo is een fanatiekeling. Wil je resultaat? Hij zorgt ervoor! Dat merk je bijvoorbeeld wanneer hij op de Playstation aan het gamen is. Hij geeft niet op totdat hij heeft gewonnen. Ook tijdens de cursus gaat de knop om en wordt hij als een coach bij een elftal. Voor hem is het pas een overwinning als het hele team slaagt. Angelo zet zich 100% in en zal pas stoppen wanneer jij alles over je theorie weet!
Saar

Saar

Support Hero
Saar is geknipt voor de job. Naast gezellig kletsen, vindt zij het leuk om mensen een frisse coupe te geven. Dankzij haar positieve instelling en groot inlevingsvermogen, zorgt zij ervoor dat je je niet alleen gehoord, maar ook geholpen voelt. Een echt familiemens in hart en nieren! Om zo blij te blijven, besteedt Saar de rest van haar tijd graag met haar vriend aan leuke uitjes en lange road trips.
Selma

Selma

Support Hero
Selma is enorm gemotiveerd en zit vol ambitie om het beste uit haarzelf te halen. Met haar ervaring in de horeca en de klantenservice weet ze als geen ander hoe ze mensen gericht en efficiënt kan helpen. Zo zijn jouw vragen binnen no-time beantwoord! In haar vrije tijd gaat ze regelmatig naar de de sportschool om fit te blijven. Daarnaast is ze graag samen met haar familie en gaat ze lekker op stap met vriendinnen om wijntjes te drinken.
Buck

Buck

Instructeur
Buck is onze flexibele en gedreven trainer uit het westen van het land. Hiervoor heeft hij 5 jaar lang bij Van de Valk gewerkt, waar hij o.a. een interne MBO-4 opleiding leidinggevende horeca succesvol heeft afgerond. Met deze kwaliteiten komt hij perfect uit de voeten in zijn rol als trainer, waar hij duidelijk en gestructureerd de cursus doorloopt en iedereen klaarstoomt voor het examen! Naast werken vindt Buck het leuk om te fitnessen, voetballen en af en toe een (techno)feestje of -festival te pakken.
Sef

Sef

Support Hero
Sef is passievol in alles wat zij doet. Of het nou gaat om zingen, shoppen of haar opleiding Social Work. Waar zij ook mee bezig is, ze zet zich er altijd de volle 100% voor in. Daarnaast haalt ze enorm veel energie uit het helpen van mensen met een beperking en daarom wilt ze hier later ook zeker haar werk van maken. Dankzij haar meelevendheid en behulpzaamheid, voelt een gesprek met Sef alsof het vanzelf gaat.
Jeffrey

Jeffrey

Instructeur
Jeffrey is enorm stressbestendig. Wat er ook gebeurt, hij blijft kalm en vastberaden. Dat is natuurlijk niet vreemd met zoveel ervaring in de horeca. Met zijn rustige instelling schiet hij regelmatig een hole-in-one tijdens het golfen of gooit hij een strike met bowlen. Maar vergis je niet. Ondanks zijn natuurlijke rust, is Jeffrey altijd in voor een dolletje. Deze combinatie van plezier en kalmte maakt hem dus een ideale trainer!
Viktor

Viktor

Support Hero
Viktor houdt van een actieve levensstijl: meerdere keren per week staat hij op het voetbalveld of met gewichten te gooien in de gym. In de rest van de tijd focust hij zich op zijn opleiding bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. De dingen die hij hier leert, kan hij direct toepassen in zijn rol als Support Hero bij Turbotheorie.nl. Met behulp van zijn analytisch vermogen en kennis van de Nederlandse taal weet hij jou altijd op een effectieve en passende manier te helpen!
Job

Job

Video Editor
Job is een creatieveling in hart en nieren. Naast zijn afgeronde master Integrated Product Design aan de TU Delft heeft hij veel ervaring met het omtoveren van beelden tot meesterwerken. Wanneer je Job niet met een camera vindt, staat hij wel in de ring een rondje te boxen of een avond in de sportschool te fitnessen. Om de dag mooi af te sluiten, geniet deze kampioen het liefst van een drankje en een goed potje FIFA met zijn vrienden.
Christa

Christa

Support Hero
Christa is een avonturier. Ze staat stevig in haar schoenen en door haar opleiding toerisme en ervaring in de reiswereld, weet zij precies waar je moet zijn voor de beste vakanties. Ondanks het vele reizen, is ze ook echt een familiemens. Dit zie je overal in terug omdat zij erg goed met anderen omgaat en iedereen graag wilt helpen.
Nouri

Nouri

Support Hero
Nouri is onze professionele kickbokser die zo’n 4 tot 5x per week traint. Naast werk en trainen, gaat hij graag gezellig met zijn vrienden op stap! Na zijn VWO gaat hij komend jaar beginnen met de studie Fiscale Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Dankzij zijn ervaring in de horeca is Nouri erg behulpzaam en doet hij er alles aan om jou zo goed mogelijk te helpen!
Martijn

Martijn

Instructeur
Martijn is een allemansvriend waarvan je altijd precies weet wat je aan hem hebt. Met zijn opleiding tot filiaalmanager en zijn ervaring als assistent bedrijfsleider bij de supermarkt weet hij hoe het is om iets in goede banen te leiden. Martijn’s expertise zorgt ervoor dat de gehele cursusdag soepel verloopt en dat jij aan het eind van de dag met een glimlach slaagt! In zijn vrije tijd gooit Martijn achter elkaar 180-ers tijdens het darten of speelt hij een goed potje FIFA samen met zijn vrienden.
Aylin

Aylin

Support Hero
Aylin heeft niet één, maar twee creatieve opleidingen afgerond: Grafisch Vormgeven en Fashion & Design. Deze creativiteit komt ook terug in haar vrije tijd, waar ze graag een dansje doet of een goed boek leest. Verder is ze altijd vrolijk en benadert ze alles op een positieve manier. Dit in combinatie met haar ervaring in de klantenservice zorgt ervoor dat jij altijd op de best mogelijke manier geholpen wordt!
Robin

Robin

Support Hero
Robin gaat er graag op uit met haar familie, vrienden en haar hond. Als ze niet in de sportschool staat, geniet ze van haar vrije tijd met een goede serie. Op werk is zij de perfecte collega, deze stressbestendige doorzetter staat altijd voor iedereen klaar. Dankzij haar verschillende ervaringen bij callcenters en als kassamedewerker heeft zij veel geleerd over klantcontact en het oplossen van veelzijdige problemen. Dus wat je vraag of probleem ook is, bij Robin kan je altijd terecht!
Tim

Tim

3D Artist
Tim is de grote vriendelijke reus van het team. Na zijn opleiding Communicatie & Multimedia Design heeft hij werkervaring opgedaan als UX Designer. Met zijn creativiteit en doorzettingsvermogen heeft hij zich daarna volledig gestort op zijn passie: 3d rendering. Dankzij deze 3d renders wordt de theorie tijdens de cursus extra duidelijk uitgelegd. Naast werk staat hij vaak in de keuken of maakt hij één van zijn favoriete cocktails. Ook zorgen zijn groene vingers ervoor dat zijn huis mooi groen ziet van allerlei verschillende planten. Dus heb je een keer advies nodig over het verzorgen van je plant, kan je bij Tim altijd terecht!
Wesley

Wesley

Instructeur
Wesley krijgt nooit genoeg van de sneeuw. Hij is als het ware geboren op ski’s en staat bij de eerste sneeuwvlok al klaar om met de auto naar Oostenrijk te gaan. Hier verslindt hij de pistes alsof het niks is! Met zijn opleiding, liefde voor autorijden en uitgebreide ervaring als trainer en manager, zorgt Wesley ervoor dat iedereen als een echte theorie-expert de dag verlaat!
Jasper

Jasper

Support Hero
Jasper is een man van waarheid, duidelijkheid en consistentie. Hij zegt wat hij denkt en denkt wat hij zegt. Daardoor weet je precies wat je van hem kan verwachten en zal hij dit ook altijd waarmaken. Naast hard werken, vindt Jasper het heerlijk om de meest culinaire maaltijden in elkaar te zetten (en op te eten). Na een stevig diner, ploft hij het liefst op de bank om met zijn vrienden een bordspel te spelen of om up to date te blijven van de nieuwste memes.
Viren

Viren

Instructeur
Viren heeft altijd een plan! Dankzij zijn opleiding bestuurskunde en ervaring als manager houdt hij altijd het overzicht en weet hij iedereen perfect te motiveren en enthousiasmeren. Met Viren is elk moment van de dag interessant! Behalve een toptrainer te zijn, is hij ook nog eens een stervoetballer die iedereen zonder moeite voorbij dribbelt. Een echte aanwinst die in geen enkel team mag ontbreken!
Hazel

Hazel

Support Hero
Hazel stuitert alle kanten op! Ze is enorm spontaan en lacht het liefst de hele dag door. Aan de telefoon word je daarom meteen vrolijk als je haar spreekt. Dankzij haar ervaring als persoonlijke begeleider in de thuiszorg, is ze ook een heel zorgzaam persoon. In haar vrije tijd is ze graag met familie en vrienden om te genieten van de gezelligheid en een lekkere maaltijd die ze thuis laat bezorgen.
Jeffrey

Jeffrey

Instructeur
Jeffrey staat ook wel bekend als de joker van TurboTheorie.nl. Hij krijgt altijd een lach op iedereens gezicht. Dankzij zijn humor, positieve instelling en inlevingsvermogen wordt de cursus nog leuker en vliegt de dag voorbij. In zijn vrije tijd zit Jeffrey zeker niet stil. Het liefst is hij lekker aan het sporten, lezen, schrijven en gamen met zijn familie. Op vrijdag staat hij ook altijd klaar om het weekend goed in te wijden met een frisje.
Kay

Kay

Support Hero
Kay is enorm nauwkeurig in alles wat hij doet. Of het nou om zijn Fiscaal Economische studie aan de Erasmus Universiteit of om het gamen met zijn vrienden gaat, hij zorgt ervoor dat hij alles met volledige precisie doet. Daarnaast staat Kay dankzij zijn ervaring bij verschillende buitenlandse ambassades klaar voor elke vraag en zal je sneller helpen dan jij TurboTheorie kan zeggen!
Mitchel

Mitchel

Instructeur
Mitchel is een echte levensgenieter. Naast zijn liefde voor lezen, een goede kop koffie en zijn vriendin, speelt hij ook graag piano en gitaar. Hij is een echt mensenmens en vindt het daardoor geweldig om kennis over te kunnen brengen aan anderen. Als Mitchel ziet dat iemand moeite heeft met een bepaald onderwerp, dan kan hij dankzij zijn opleiding Communicatie alle stof haarfijn uitleggen. Zo is slagen een eitje!
Can

Can

Support Hero
Can is een man die alles kan. Met zijn veelzijdige kwaliteiten en gedreven instelling, zorgt hij ervoor dat alles niet alleen snel, maar ook in één keer perfect wordt gedaan. Met zijn uitgebreide ervaring bij TurboTheorie weet hij alle ins en outs om jou zo goed mogelijk te helpen. In zijn vrije tijd zit hij ook niet stil. Van binnen in alle rust gamen tot buiten de hele dag voetballen, Can weet hoe je bezig blijft!