4,9 van 5 | 9.5k reviews op Google
thumbnail voor de promo video van turbotheorie
Auto, Motor, Scooter
Theoriecursus
Actie: geen 179,- maar €99,-

Slaag in één dag voor je CBR theorie-examen!
Meld je nu aan bij de beste opleider met het hoogste slagingspercentage!

4,9 van 5 | 9.5k reviews op Google
5.3K
Ratings
facebook
6.4K
Reviews
Google
2.5K
Reviews
feedback
company
met een glimlach zijn
200.000+ geslaagd
AUTO THEORIECURSUS

Theorie-examen in 1 dag

slagingspercentage CBR theorie examen van turbotheorie

Moet je stoppen bij een rood verkeerslicht? Ja! Helaas is het CBR theorie examen niet zo makkelijk en krijg je niet dit soort vragen voor je auto theorie. Het auto theorie examen bestaat uit drie onderdelen en is best pittig. Tijdens onze auto theoriecursus oefenen we met soortgelijke CBR theorie examen vragen en zorgen wij dat je alles leert op een leuke en leerzame manier. Dit doen we door alles te herhalen en handige ezelsbruggetjes te gebruiken. Onze theoriecursus voor de auto is geschikt voor iedereen.

Uit cijfers van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) blijkt dat net boven de 40% van de cursisten het theorie examen bij de eerste poging haalt. Na het volgen van een auto theoriecursus bij turbo theorie stijgt dit percentage naar 84%! Door onze auto theorie cursus verdubbelt de kans op slagen bij de eerste poging! Door onze handige tips & trucs en ezelsbruggetjes wordt jij 100% examengericht voorbereid op het CBR theorie examen.

Aanmelden voor de auto theorie
slagingspercentage CBR theorie examen van turbotheorie

Theorie examen inhoudelijk

Het auto theorie examen bestaat uit drie onderdelen: gevaarherkenning, kennis en inzicht. Bij elk van deze onderdelen zijn er een maximaal aantal fouten dat je mag hebben. Wij zorgen ervoor dat je zo goed mogelijk bent voorbereid om hieraan te voldoen.

Gevaarherkenning

Bij gevaarherkenning zijn er 25 vragen waarbij je reactievermogen wordt getest. Hier moet je minimaal 13 vragen goed van hebben. Je mag dus 12 fout hebben, bijna de helft! Je ziet een situatie waarin jij bestuurder bent en je ziet een situatie in het verkeer. Jij moet kiezen voor remmen, gas loslaten of niets doen. Gebaseerd op de situatie in het verkeer kies je voor het juiste antwoord. Hierop wordt je getraind bij onze theoriecursus.

Kennis

Het onderdeel kennis bestaat uit 12 vragen. Hiervan minimaal 10 goed te hebben, dus je mag maar 2 fouten maken. In dit onderdeel staan de verkeersborden en aanwijzingen, wetgeving en voertuigkennis centraal. Ook bijzondere wegen, weggedeelten, weggebruikers en manoeuvres komen hierin voor. Dit onderdeel wordt in het algemeen niet te lastig ervaren. Vooral na onze dagcursus zal jij als theorie-expert geen enkele moeite hebben met het onderdeel.

Inzicht

Het onderdeel inzicht bestaat uit 28 vragen, waarvan je er minimaal 25 goed moet hebben om te slagen. Dat betekent dat je maar 3 fouten mag hebben in de 28 vragen van dit onderdeel. Dit onderdeel is waar veel kandidaten de mist in gaan. Hier komen de moeilijke vragen van het CBR voornamelijk in voor. Onze dagcursus zal alles van A tot Z uitleggen, zodat ook jij slaagt voor dit onderdeel.

MET EEN GLIMLACH ZIJN
200.000+ geslaagd!
MET EEN GLIMLACH ZIJN
200.000+ geslaagd!
motor theorie examen vragen
MOTOR THEORIECURSUS

Motor Theorie Examen

motor theorie examen vragen

Lekker toeren op de motor, wie wil dat nou niet?! De eerste stap naar je motor rijbewijs is het halen van het CBR motor theorie examen. Met onze motor theoriecursus slaag je in één keer voor je CBR theorie examen. We behandelen alle onderdelen van de motor theorie tijdens de cursus en herhalen alles zodat ook jij in één dag slaagt voor het examen.

Het theorie examen voor de motor bestaat uit 50 vragen. Van de 50 vragen moet je er 44 goed beantwoorden om je motor theorie te halen. Je mag dus maximaal 6 fouten hebben. De vragen bestaan uit meerkeuzevragen, ja/nee vragen en open vragen waar je zelf een getal in moet vullen. De motor theorie is niet lastiger dan de auto theorie. Het is alleen iets uitgebreider en bevat iets meer onderdelen. Zo valt te denken aan de leeftijd per rijbewijs (A1, A2, of A rijbewijs) en invloed van de wind en weeromstandigheden op je veiligheid. Onze theoriecursus zorgt ervoor dat je alle benodigde kennis opdoet om je theorie in 1 dag te halen. Wij hebben het hoogste slagingspercentage van heel Nederland! Wacht niet langer en wees de volgende theorie topper!

Aanmelden voor de motor theorie
SCOOTER THEORIECURSUS

Scooter Theorie Examen

scooter theorie examen vragen

Wil je niet meer met de fiets of bus? Liever op de bromfiets / scooter naar school, werk of even uit met vrienden? Eerst moet jij je CBR theorie examen halen voor de scooter voordat je de weg op mag. Met onze leuke en unieke scooter theoriecursus zorgen wij ervoor dat je in één keer kan slagen voor de bromfiets / scooter theorie! Vooraf kan je de theorie oefenen met onze eigen unieke turbo theorie app. Tijdens de theoriecursus wordt alles zo simpel mogelijk uitgelegd en met de kracht van herhaling ben jij dezelfde dag nog een theorie topper!

Het theorie examen voor de scooter / bromfiets bestaat uit 50 vragen. Hiervan moet je er minimaal 44 goed hebben, dus je mag maar 6 fouten hebben om te slagen. De bromfiets en scooter worden vaak door elkaar gehaald, maar het gaat om hetzelfde examen. Het examen bestaat uit twee onderdelen: verkeersinzicht en verkeerskennis. Deze vragen worden door elkaar gesteld tijdens het examen. Wij zorgen ervoor dat je alle kennis in 1 dag tot je neemt zodat je dezelfde middag je theorie op zak hebt. Door onze unieke lesmethode en ons oefenmateriaal wordt het mogelijk om de volgende theorietopper te zijn!

Aanmelden voor de scooter theorie
scooter theorie examen vragen
REVIEWS

Wat klanten van ons vinden

Google
2 keer mijn theorie-examen gedaan voordat ik bij TurboTheorie kwam. Ik ben een echte ‘overthinker’ en na deze cursus begrijp ik alles zoveel meer. ...
Zarah Groot 1 dag geleden
Google
Super blij dat ik dit gedaan heb !!! Heel erg tevreden. Echt een aanrader als je moeite hebt met leren
Richard Meints 1 dag geleden
Google
Was heel duidelijk en goed uitgelegd en hele aardige en grappige keals
jordy tjonk 1 dag geleden
Google
Online topmateriaal, alles wat je online leert komt ook daadwerkelijk in het examen, niet meer, niet minder!
sil frusch 1 dag geleden
Google
Top cursus en theorie examen in één keer gehaald!
Sandy Vos 1 dag geleden
Google
GESLAAGD!!! Hele goede cursus. Duidelijk is het theorie besproken voor mijn motor examen. 2 docenten gehad. Allebei duidelijk en hebben als goed ui...
Niels Stal 1 dag geleden
Google
Erg duidelijk en fijn oefenmateriaal wat toegestuurd word voorhand de cursus waardoor je extra goed kan inkomen, cursus zelf ook erg duidelijk en m...
Sander Middelhoven 1 dag geleden
Google
Begint vroeg op de dag maar alles wordt fantastisch uitgelegd.
Ruben Frakking 1 dag geleden
Google
Ik vond de theorie curcus heel fijn. Er wordt alleen informatie vertelt die echt nodigt hebt bij je examen. Als je een onderwerp niet snapt dan le...
Ninthe vanderhoogt 1 dag geleden
Google
Top in 1 keer gehaald!!
Lindy Van Der Slikke 1 dag geleden

Meestgestelde vragen

Hoe werkt Turbo Theorie?

Je komt in de ochtend naar de cursuslocatie van turbo theorie. De cursuslocatie bevindt zich meestal dichtbij het cbr en is goed te bereiken met het ov. Op de cursusdag behandelen Turbo trainers alle relevante onderwerpen van het cbr theorie examen. De stof wordt vaak herhaald op een leuke manier waardoor je niets vergeet bij het CBR theorie examen. Onze Turbo trainers weten wat je te wachten staat en gaan je hier optimaal op voorbereiden!

Alles wordt op een leuke en simpele manier uitgelegd met de kracht van herhaling, waardoor de volledige aandacht bij de les blijft. Na afloop van de cursus hebben we nog een korte tussentoets waarna wij met z’n allen naar het CBR-examencentrum gaan. Daar worden de leerlingen begeleid tot ze met een glimlach uit het examen komen! Ben jij de volgende theorie topper?

Moet ik vooraf leren?

We bieden uitgebreid oefenmateriaal aan. Het is goed om dit te gebruiken voor extra voorbereiding, het is een extra hulpmiddel om je gemakkelijker te laten slagen. Het wordt aangeraden om het oefenmateriaal door te nemen ter voorbereiding op de cursus. Toegang tot het oefenmateriaal ontvang je na je aanmelding.

Hoe laat begint de theoriecursus?

De cursus begint rond 7 uur en zal rond 1 uur in de middag eindigen met tussendoor een aantal pauzes. Na de cursus kan jij je theorie afleggen met een glimlach.

Wie reserveert het CBR theorie-examen?

Wij reserveren het theorie-examen voor je. Wanneer je je bij ons aanmeldt, dien je ons te machtigen bij het CBR. Zodra het machtigen gelukt is, zullen wij ervoor zorgen dat je examen zo snel mogelijk wordt geboekt. Je kan ook zelf een examen reserveren en de les bij ons volgen.

Word ik naar het CBR gebracht na de cursus?

Jazeker. Indien het CBR op loopafstand is, zullen we gezamenlijk te voet gaan. Mocht de afstand wat verder zijn dan regelen wij vervoer naar het CBR. Soms dient het examen bij een andere CBR locatie gemaakt te worden i.v.m. drukte. Zodra dit het geval is, zal er vervoer worden geregeld naar het CBR en terug naar de cursuslocatie.

Wat is het slagingspercentage?

Het slagingspercentage is bij ons erg hoog. Met jarenlange ervaring in het vak, professionele docenten en met volle enthousiasme weten we je optimaal klaar te stomen. Je kunt het ook lezen in een artikel op nu.nl