LEREN WAAR EN WANNEER JE WILT!

Online Theorie

Optimaal voorbereid op het CBR examen. Houd je voortgang bij en slaag in één keer met een glimlach voor je theorie-examen!

Leer waar en wanneer je wilt!

De uitlegvideo's, oefenvragen en CBR examens zijn altijd beschikbaar in onze online omgeving op elk apparaat: pc, laptop, tablet en smartphone. Op deze manier is leren flexibel en laagdrempelig, precies wat jij nodig hebt om in 1x te slagen!

online overview1
online overview2

Waarom jij gaat slagen!

Met behulp van de korte uitlegvideo's in combinatie met de oefenvragen en CBR examens leer je snel en effectief voor je theorie. Daarnaast leer je examengericht met de video's en oefenvragen die volgens de officiele CBR-onderwerpen ingedeeld zijn!

online overview1
online overview2
ONLINE CURSUS

Korte informatieve video's

oefenvragen theorieflix

Elk hoofdstuk bestaat uit een aantal korte uitlegvideo's waarin de trainer met behulp van voorbeelden en animaties de theorie uitlegt. Alle belangrijke dingen die jij nodig hebt om te slagen, worden behandeld.

Meld je aan
progress
oefenvragen theorieflix
OEFENVRAGEN

Oefen met 300+ vragen

oefenvragen theorieflix

Je kunt meer dan 300 vragen oefenen voor de drie CRB categorieën: kennis, inzicht en gevaarherkenning. Ook krijg je een quiz met vragen na het kijken van elke video en aan het eind van elk hoofdstuk. Door constant te oefenen en met de kracht van herhaling slaag jij ook met een glimlach voor je theorie-examen!

EXAMENVRAGEN

CBR examens oefenen

oefenvragen theorieflix

Je kunt een simulatie van een theorie-examen doen, zodat jij weet hoe het echte CBR examen werkt en eruit ziet. Zo weet jij hoe de examenomgeving eruit ziet, in welke volgorde het examen afgenomen wordt. De optimale voorbereiding voor het theorie-examen dus!

Meld je aan
overview5